Nedtælling til Copenhagen Historic Grand Prix 2018

Nedtælling til Copenhagen Historic Grand Prix 2018

Om få dage åbner dørene til Københavns store historiske gadeløb på Bellahøj Park, hvor vi over en hel weekend hylder historisk motorsport kombineret med indslag fra nutiden og et kæmpe udstillingsområde fyldt med børne- og familieaktiviteter. CHGP er for alle aldersgrupper, og fra morgen til aften er programmet fyldt med spændende motorløb fra mange historiske racerklasser. Der er tilmeldt flere end 240 biler til årets CHGP i syv historiske klasser med biler helt tilbage fra 1930 og frem til 1986. Og i år, for første gang i København, deltager den historiske Formel 1-serie (HGPCA) med hele to klasser, nemlig Pre 61 og Pre 66. Ud over de historiske klasser køres der mesterskabstællende løb i Legend Cup og MASCOT DTC.

I lidt under en uge har banebyggerne været i gang på området omkring Bellahøj med at etablere den midlertidige racerbane med sikkerhedshegn, tribuner, storskærme og publikumsområder. Indtoget på Bellahøj betyder samtidig, at CHGP-sekretariatet er flyttet fra sin normale placering i Herlev til Bellahøjmarken, hvor alle kan komme forbi og købe billetter inden weekenden og få svar på spørgsmål angående arrangementet.

Samtidig gør vi opmærksom på, at merchandise bestilt i vores webshop tidligst fremsendes i den kommende uge, men det er muligt at købe alt CHGP-merchandise i løbsweekenden i butikken på Bellahøjmarken.