Race for Riget Ambassadør vandt sit Rolex-ur

Jan Magnussen, der også er tidligere vinder af Royal Pro/Am ved Copenhagen Historic Grand Prix, kan føje endnu en titel til karrierens mange sejre efter en hårrejsende afslutning på det legendariske 24 Hours of Daytona søndag aften dansk tid. Belønningen var et kostbart Rolex-ur og en føring i det amerikanske TUDOR-mesterskab.

 

Søndag aften dansk tid lykkedes det endelig for Jan Magnussen at vinde det prestigefulde 24-timersløb på Daytona Speedway. Det var 11. gang, danskeren forsøgte sig i den amerikanske klassiker, som blev afgjort, da teamkammerat Antonio Garcia krydsede målstregen som vinder i GTLM-klassen, blot et halvt sekund foran en konkurrerende BMW.

 

”Det var et af vores stærkeste løb nogensinde! Jeg er så stolt og glad på teamets vegne, lød kommentaren fra Jan Magnussen søndag aften.”

 

”Alt var perfekt. Farten, bilens opsætning, dens holdbarhed og de effektive pitstop, som Corvette-crewet altid har været gode til. Samtidig lavede vi ingen fejltagelser. Det var disse ting, som var nøglen til vores sejr”, forklarede Jan Magnussen.

 

”Men det var også et ekstremt hårdt løb, hvor vi hele tiden skulle presse bilen til det yderste for at bevare positionen. Det føltes mest af alt som én lang kvalifikation, hvor vi simpelthen måtte give alt, hvad vi havde i hvert eneste sving. Ryan kørte nogle meget hurtige og stabile stints, og Antonio håndterede presset i slutningen af løbet helt suverænt. Det har uden tvivl været et af min karrieres mest intense 24-timersløb.”

 

”Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at begynde sæsonen på”, lød det fra en tydeligt tilfreds Jan Magnussen.