Som frivillig har du chancen for at opleve CHGP fra maskinrummet
CHGP Publikumsservice 2017

Som frivillig har du chancen for at opleve CHGP fra maskinrummet

De mange frivillige, som hvert år er med til at skabe og afholde Copenhagen Historic Grand Prix spiller en helt central rolle. For groft sagt ville der ikke være et motorløb uden de frivilliges enorme og ihærdige indsats.

Det er uomtvisteligt at de frivillige alle sammen har en vigtig rolle, når mere end 200 racerkørere og 30.000 tilskuere finder sammen i den første weekend i august for at køre historisk motorløb på Bellahøj Park. Siden CHGP startede tilbage i 1996 har eventen afholdt snart 20 vellykkede sæsoner, primært grundet indsatsen fra de mange effektive og kompetente frivillige.

Hos CHGP er det hensigten at skabe en unik begivenhed, hvor de frivillige har mulighed for at tænke ud af boksen og bidrage til at skabe Danmarks bedste familiebegivenhed inden for motorsport. Derudover oplever vores frivillige Grand Prix’et på første parket og indgår i et særligt sammenhold af fantastiske mennesker.

De frivillige kan kendes på deres flotte, kulørte poloshirts med CHGP logo på brystet. De tager pænt imod gæster og tilskuere ved indgangene, kontrollerer billetter på tribunepladserne, sørger for forplejning ved madstationer og varetager utallige andre små og store opgaver.

Det er også de frivillige, der bygger den 2,4 kilometer lange racerbane og piller den ned igen. At følge anlægsarbejdet af racerbanen på Bellahøj Park er fascinerende. På under én uge bygger omkring 50 frivillige entusiaster racerbanen med områdehegn, sikkerhedshegn, autoværn, betonklodser og dækbarrierer.

Der skal etableres 4 broer, som giver tilskuerne mulighed for at krydse over banen, når de skal ind og se motorløb. Der opstilles boder med mad og drikke og restauranter til dem, der ønsker at sidde ned. Og toiletter i massevis. Der trækkes kilometervis af elkabler, så der er strøm til alle. Tribuner opsættes sammen med lydanlæg og storskærme, således at alle siddende gæster også kan følge løbet herpå. Der rejses telte til udstillere, kørere og sponsorer. Der ophænges skilte og ikke mindst banner-reklamer, som er en del af det økonomiske grundlag for arrangementet. Når det hele er overstået søndag aften, og der for sidste gang er viftet af med det ternede flag, tager det blot to dage for de frivillige at afmontere hele herligheden igen.

CHGP Banebyggere 2016
CHGP Banebyggere 2016

 

Hvert år tiltrækker Copenhagen Historic Grand Prix omkring 500 frivillige, der hjælper til i forskellige kategorier/arbejdsområdet fra banebygger til logistik, publikumsservice, eventservice, Historic Car Park og CHGP sekretariat.

Vores frivillige er med til at gøre en forskel. Du kan også være frivillig, hvis du har lyst. Besøg vores hjemmeside på dette link for mere information om frivillig til CHGP 2018.

 http://www.chgp.dk/volunteer-2018/

 Vi håber at se dig!