Spar penge og køb din indgangsbillet til CHGP i forsalg

Spar penge og køb din indgangsbillet til CHGP i forsalg

Om mindre end én uge vil området omkring Bellahøj være omdannet til en spektakulær racerbane, når dette års Copenhagen Historic Grand Prix afholdes for 19. gang, siden den historiske begivenhed første gang blev afholdt i København tilbage i 1996.

I årevis har lyden af de historiske racermotorer tiltrukket i titusindvis af tilskuere og med rekord antal tilmeldte biler og udstillere på området, ser den kommende weekends Copenhagen Historic Grand Prix ud til at blive endnu et fantastisk arrangement.

Der køres helt bogstaveligt racerløb fra morgen til aften både lørdag og søndag, og det omfattende program indeholder det bredeste spektrum af ikoniske racerbiler og super sportsvogne nogensinde set i København.

Det er som altid muligt at købe din indgangsbillet på dagen, men køber du i forsalg via løbets hjemmeside, er der op til 100 kroner i besparelse. Det er også muligt at købe din indgangsbillet i vores midlertidige sekretariat på Bellahøj Park, hvor du i kommende uge fra mandag til og med fredag, i tidsrummet kl. 10.00 og 15.00, kan købe billet uden billetgebyr.

For mere info: www.chgp.dk