Tag til CHGP og forkæl dig selv med Grand Prix Club.

Tag til CHGP og forkæl dig selv med Grand Prix Club.

Der findes mange måder at opleve motorsport på. Den bedste er naturligvis ”live”, hvor lyden fra de skrigende motorer blander sig med duften af varm metal, mens røgen fra de bløde racerdæk vælter ud af racerbilernes skærmkasser.

Bag sikkerhedshegnet med øjnene dybt fokuseret på banen.

Eller oppe fra en sidetribune, hvor oversigtsforholdene er endnu bedre. I tilskuerens rolle er du sikret optimale betingelser for en ekstraordinær oplevelse, når du er til motorløb.

I forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix, der afholdes den 30.-31. juli på Bellahøj Park kan du som tilskuer desuden forkæle dig selv og dine gæster ekstra godt med en billet til Grand Prix Club.*

Grand Prix Club er det mest eksklusive område til CHGP og der er kun et begrænset antal billetter til salg. Foruden entré til CHGP, starter du som billetindehaver til Grand Prix Club, dagen med en stor morgenbuffet. Efter den første kaffe er skyllet ned, og de første tidstagninger er kørt, kan man i middagspausen sætte sig til bords og nyde en smagfuld og veltilberedt frokostbuffet.

De mange forskellige racerløb, der køres til CHGP kan enten følge tæt på banen eller man kan tage plads på den eksklusive VIP-tribune, der er del af det aflukkede område, kun for dig med Grand Prix Club-billet. Det er også muligt at følge løbene på egen opstillet storskærm, der er placeret umiddelbart på den modsatte side af siddetribunen i Grand Prix Club-området.

Hen på eftermiddagen serveres der kaffe og kage, og der er vand, øl og vin ad libitum hele dagen igennem.

Og det bedste af det hele: Det koster væsentlig mindre end en konkurrencedygtig racerbil, at få en Grand Prix Club-oplevelse til CHGP. Prisen i 2016 er blot 1.095 kr.pr.dag, alt inklusiv.

 

Du køber din Grand Prix Club billet her: http://www.chgp.dk/billetter-2016/grand-prix-club-2016/

 

* Grand Prix Club billetten indeholder:

Entré lørdag/eller søndag, VIP-tribune, egen storskærm for Grand Prix Club, fri adgang til alle yderligere tribuner, fri catering med morgenbuffet, frokostbuffet, eftermiddagskaffe/-kage samt drinks, vand, øl og vin ad libitum hele dagen.