Til CHGP 2018 vil Race for Riget igen ræse for BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet
Gave til BørneOgUngeProgrammet på Rigshospitalet

Til CHGP 2018 vil Race for Riget igen ræse for BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet

”Race for Riget” er et fast indslag ved hvert års Copenhagen Historic Grand Prix, og siden 2010 har det publikumspopulære event indsamlet knap 3 millioner kroner, som ubeskåret er doneret til velgørenhed. I 2017 satte Race for Riget igen indsamlingsrekord, og beløbet på hele 600.000 kroner blev efter den historiske racerweekend overrakt til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

De økonomiske midler fra Copenhagen Historic Grand Prix og Race for Riget understøtter det store hjælpearbejde og giver BørneUngeProgrammet mulighed for at købe legetøj, bamser, spil og computere samt tage på tur i Tivoli og på sightseeing i København. Det gør en stor, positiv forskel for de indlagte børn og unge.

For nyligt var teamet bag Race for Riget igen på besøg på Rigshospitalet, og de havde medbragt et større antal bæltetasker som gaver fra CHGP. Ved samme lejlighed offentliggjorde Copenhagen Historic Grand Prix, at de også i 2018 har valgt BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet som modtager af årets indsamling ved Race for Riget.