Tillykke til Pro/Am-deltager Kevin Magnussen

Tillykke til Pro/Am-deltager Kevin Magnussen

Sidste år til Copenhagen Historic Grand Prix deltog Kevin Magnussen i Royal Pro/Am og i Race for Riget. Det kommer Kevin desværre ikke til i år. Og baggrunden er ganske positiv.

Renault har netop præsenteret deres nye Renault Sport Formula One Team og en af deres to kører er ingen ringere end Kevin Magnussen. Stort tillykke herfra.

Hos danske Kevin Magnussen er der da også begejstring over at være valgt som en af Renaults Formel 1 kørere.

Kevin_renault_f1_1

”Det er en fantastisk følelse, og det betyder så meget for mig. Renault vil kæmpe for verdensmesterskabet i fremtiden, og jeg kan næsten ikke tro, at jeg er en del af det” siger Kevin Magnussen og fortsætter

”Jeg kender godt Renault, da jeg har kørt i Formula Renault 2.0, og vandt Renault 3.5 Serien i 2013.Og jeg husker mine år i World Series by Renault. Det gav fantastiske oplevelser og erfaringer. Og dem vil jeg tage med mig i 2016 og fremefter.”

Hos Renault var CEO Carlos Ghosn helt klar i mælet, da han præsenterede det nye Formel 1 team.

”Vi er overbeviste om, at motorsport stadig nærer fantasien og fascinationen – både hos entusiaster og hos den dagligdags bilist. Formel 1 er med til at øge kendskabet til Renault, især der hvor Renault er ny på markedet. Vores øgede involvering i motorsport er kernen i Renaults brand og tekniske innovations strategi” sagde Carlos Ghosn på pressekonferencen i Paris, hvor hele Renaults ambitiøse motorsports-strategi blev præsenteret.

2016 bliver året, hvor Renault genindtræder i motorsportens kongeklasse, men 2016 er også et år, hvor der skal bygges op. Det blev gjort klart. Renault forventer derfor, at 2017 er året, hvor man for alvor begynder at køre med om topplaceringerne.

De øvrige kører hos Renault Sport Formula One Team er britiske Jolyon Palmer og tredje kører Esteban Ocon fra Frankrig.