TP Radio sætter lyd til vinderbilen i Royal Pro/Am løbene

TP Musik højtalere_2Et af de racerløb der hvert år følges intenst af tusindvis af nysgerrige motorsportstilskuer ved Copenhagen Historic Grand Prix er Royal Pro/Am løbene. I Royal Pro/Am klassen deler en kendt national eller international racerstjerne en af de smukke historiske racerbiler med en amatør.

Igen i år vil et af højdepunkterne ved Copenhagen Historic Grand Prix den 3. og 4. august være Royal Pro/Am og til den vindende kører-duo har én af vore mange event-sponsorer TP Radio sponsoreret to sæt TP Tube aktive højtalere.

Løbet er et virkelig scoop, hvor blandingen af amatører og proffer gør det rigtigt spændende at følge omgangs tiderne og se bilens præstation når den midtvejs skifter kører.
TP Radio skriver selv om dette produkt:

”Hos TP Radio ved vi hvordan en højttaler skal bygges, for at lyde fantastisk, og med forkærlighed til smukt design, blev TP Tube-serien til. I samarbejde med indretnings-arkitekter og designere landet over har vi skabt et lydmøbel, som smelter sammen med dit hjem og fylder det med enestående lyd.”

Fra CHGP håber vi blot, at det innovative højtalersystem ikke overdøver den smukke motorsymfoni der lyder, når starten til Royal Pro/Am flages i gang!