You are currently viewing Vi søger frivillige funktionsledere

Vi søger frivillige funktionsledere

Kunne du tænke dig at blive en del af CHGP-familien?

Som funktionsleder bliver du ansvarlig for en arbejdsgruppe.

Det forventes, at du deltager aktivt i informationsmøder og forberedelserne til arrangementet, sammensætter vagtplaner, har al indledende kommunikation med de frivillige i din gruppe, afholder gruppemøder før afviklingen, udarbejder evt. dokumenter og materiale til eventet, hjælper med opstilling og klargøring på pladsen og efterfølgende med nedtagningen.

Du vil hele tiden være i tæt dialog med det interne CHGP-team.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og stabil og ønsker at hjælpe os på lang sigt. Jobbet kræver et roligt overblik og en god ordenssans. Det er meget vigtigt, at du brænder for frivilligt arbejde og arbejde med mennesker. Der er stor mulighed for personlig og faglig udvikling, som kan føjes til dit CV, anbefaling, og deltagelse i vores fester og særlige arrangementer.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilken stilling vi søger besat:

Volunteer Village – ansvarlig

Til denne opgave søger vi en glad person til at have ansvaret for vores ’Volunteer Village’. Du skal være lidt af en blæksprutte og samtidig holde humøret højt. Det er vigtigt, at du holder orden på området, rydder op, fylder op med kaffe og drikkevarer og meget andet. Du skal være omsorgsfuld og kunne hjælpe med plaster/hovedpinepiller og omsorg.

  • Være til rådighed under afviklingen den 6.- 8. august inden for åbningstiden
  • Du er alene om opgaven, men er i tæt samarbejde med øvrige funktionsledere, publikumsservice og det interne CHGP-team.

Spørgsmål og ansøgning kan sendes til info@chgp.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!