Vil være en del af den motor, der sætter farten for CHGP, så tilmeld dig som frivillig

Vil være en del af den motor, der sætter farten for CHGP, så tilmeld dig som frivillig

Uden de frivillige var der intet motorløb. Groft sagt.

For ligesom brændstof i en racermotor har de frivillige alle sammen en uvurderlig rolle, når mere end 200 racerkørere og 30.000 tilskuere finder sammen for at køre klassisk motorløb på Bellahøj Park. Siden CHGP startede tilbage i 1996 har eventen afviklet 15 vellykkede sæsoner, og en stor del af æren skal tilfalde vores effektive og kompetente frivillige.

CHGP er en unik begivenhed, hvor de frivillige har rum til at, tænke ud af boksen og bidrage til at skabe Danmarks bedste familiebegivenhed. Derudover oplever vores frivillige Grand Prix’et på første parket, og indgår i et særligt sammenhold af fantastiske mennesker.

De frivillige kan kendes på deres røde poloshirts med CHGP logo på brystet. De tager pænt imod gæster og tilskuere ved indgangen, kontrollerer billetter på tribunepladserne, sørger for forplejningerne og varetager utallige andre små, mellem og store opgaver. De hundredevis af frivillige er en essentiel grundpille i afholdelsen af Copenhagen Historic Grand Prix.

Det er også de frivillige, der bygger den 2,4 kilometer lange racerbane, og piller den ned igen Og at følge anlægsarbejdet af racerbanen på Bellahøj Park er fascinerende. På blot en uge bygger godt 50 frivillige entusiaster racerbanen med områdehegn, sikkerhedshegn, autoværn, betonklodser, dækbarrierer og waterwalls. Der skal etableres 4 broer så tilskuerne kan komme over banen, når de skal ind og se race. Der opstilles boder med mad og drikke og restauranter til de, der ønsker at sidde ned. Og toiletter i massevis. Der trækkes kabler så der er strøm til alle. Tribuner opsættes sammen med lydanlæg og storskærme. Der rejses telte til udstillere, kørere og sponsorer. Der ophænges skilte og ikke mindst banner reklamer som er en del af det økonomiske grundlag for arrangementet. Når det hele er overstået søndag aften og der for sidste gang er viftet af med det ternede flag, tager det blot to dage for de frivillige at afmontere hele herligheden igen.

Hvert år tiltrækker Copenhagen Historic Grand Prix imellem 500-600 frivillige, der hjælper til i seks forskellige kategorier/arbejdsområdet fra banebygger til logistik, publikumsservice, eventservice, Historic Car Park og CHGP sekretariat.

Vores frivillige er med til at gøre en forskel. Og du kan også være frivillig, hvis du har lyst.

Besøg vores hjemmeside på dette link for mere information om frivillig til CHGP 2016.

 

Vi håber at se dig!