Vind billetter til CHGP og en high-speed tur i en Kia Stinger

Vind billetter til CHGP og en high-speed tur i en Kia Stinger

KIA er bare ét af rigtig mange bilmærker, der udstiller i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden den 5.-6. august på Bellahøj Park i København.

Den danske KIA importør er i konkurrencehumør, hvorfor de udlodder 4 adgangsbilletter samt en spændende køretur med en professionel racerkører bag rattet.

Egentligt bliver den nye KIA sportsvogn med navnet ”Stinger” først introduceret i slutningen af 2017, men allerede nu kan du opleve bilens imponerende 370 hk på banen ved Copenhagen Historic Grand Prix.

Bag rattet sidder Christoffer Nygaard, og han skal køre den nye KIA Stinger i Race for Riget både lørdag og søndag. KIA har købt de eftertragtede køreturer på den knapt 2,4 km racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Har du lyst til at prøve en hæsblæsende køretur som passager ved siden af Christoffer Nygaard, så deltag i konkurrencen ved at svare rigtigt på ét simpelt spørgsmål:

Hvor mange hestekræfter har den nye KIA Stinger GT?

Du finder konkurrencen på KIA Danmarks facebookside: https://www.facebook.com/KiaMotorsDk/?fref=ts

De heldige vindere får 4 adgangsbilletter og 1 High Speed tur i KIA Stinger i Race for Riget til CHGP på Bellahøj i København d. 5.-6. august 2017.

***
Konkurrencebetingelser: minimumsalder for deltagelse i konkurrencen er 18 år. Præmien har en værdi af i alt 2.100 kr. Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontakter. Der udtrækkes i alt 4 vindere til løbet lørdag og 4 vindere til løbet søndag. Vinderne trækkes mandag d. 31. juli og får direkte besked via mail.