Warm up forud for CHGP 2014

Selv om man er klassisk historisk racerbil kan der sagens køres hurtige omgangstider. Det beviste “vores egen” Lotus Cortina tirsdag den 13. maj, hvor Automobil Sports Klubben afholdt ASK Klubdag på den kuperede svenske racerbane Ring Knutstorp.

I selskab med flere moderne sportsvogne kørte den hvide Lotus Cortina problemfrit hele dagen kun afbrudt af en tiltrængt pause ved frokosttid.

Flere vil unægtelig genkende bilen som den Formel 1-kommentator Peter Palshøj delte med Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa i Pro/Am-løbet til sidste års Copenhagen Historic Grand Prix. Her blev en flot præstation forpurret få omgange før mål da Peter Palshøj i egen entusiasme uheldig kom til at løsrive gearstangen fra sine fæstningspunkter.

Over vinteren er bilen gennemgået og monteringspunkterne er forstærket, så vi igen har kunne sætte vores begejstret TV-kommentator bag rattet. Naturligvis er der også genvalgt til Nicolas Kiesa da få er meget bedre til at dele tips og tricks ud om racerkørsel.

De to Formel 1-værter og den hvide Lotus Cortina kan opleves ”LIVE” på racerbanen Bellahøj Park i forbindelse med CHGP 2014, der køres i weekenden 2.-3. august.

Køb billet på linket her, og få de bedste pladser.