Copenhagen

HISTORIC GRAND PRIX

Kom og oplev det selv. Det bedste motorsportevent i København.

Copenhagen

OM OS

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien.

Det er hér, vi over en hel weekend i august hvert år fejrer historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner.

Masser af aktiviteter på indercirklen

CHGP er desuden en kulturhistorisk fortælling om racerbilens udvikling fra motorsportens barndom til vor tids innovative el- og hybridbiler. Udover selve racerløbet er der masser af aktivitet på inderkredsen. Firmaarrangementer, udstillinger, bilklubber, tilbehør, restauranter, boghandel samt mad- og drikkeboder– og legeplads til børnene.

Vi er i CHGP stolte af at have HKH Prins Joachim som protektor, og Tom Kristensen som ambassadør samt Jan Magnussen som Race for Riget ambassadør.

CHGP er motorsport for HELE familen!

Copenhagen Historic Grand Prix har udviklet til en fest for HELE familien. Der blev  i 2013 etableret et familie/børneområde i indercirklen, hvor der er aktiviteter og sjov for hele familien. Der findes store græsarealer og er opsat bænke, hvor I kan nyde frokosten eller bare slappe af mens børnene leger. For i endnu højere grad at understøtte familierne, er der gratis adgang for alle børn til og med 13 år, ifølge med betalende voksne.

Levende mennesker og ”levende” biler

At Copenhagen Historic Grand Prix er en ægte familiebegivenhed, viser erfaringerne fra de tidligere år. Grand Prix’et er en god anledning for forældrene til at give børnene indsigt i, hvordan bilerne så ud, dengang mor og far var unge. I modsætning til museumsbesøg er der hér tale om rigtig action med levende mennesker og ”levende” biler. Der er nemlig tradition for, at det ikke kun er spændende klassiske biler, der bliver luftet på den 2,4 kilometer lange racerbane på Bellahøj, men også legendariske racerkørere, der ryster støvet af sig, kryber ned i cockpittet eller sætter sig bag rattet af de gamle racere og slår sig løs som de gjorde, da de og bilerne stadig var ganske unge – det er ganske enkelt ren nostalgi! Copenhagen Historic Grand Prix er Europas smukkeste gadeløb og er en enestående begivenhed, som tiltrækker et bredt publikum fra ind- og udland til et charmerende historisk motorløb fra en tid, hvor man kunne se forskel på biler. Løbet arrangeres hvert år i samarbejde med ASKH og næste arrangement er på Bellahøj Park i København den 6. – 8. august 2021.

2021

BILLETTER

En weekend hvert år forvandles den beskedne støj fra sensommertrafikken i Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk. Sommerbrisen bliver krydret med benzindampe, solvarm asfalt og brændt gummi. Det er igen tid til Copenhagen Historic Grand Prix!

FORSALGS BILLETTER

fra
kr 325 ekskl. billetgebyr
  •  
Populær

Følg os

INSTAGRAM

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

SENESTE NYHEDER

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE