Presseakkreditering 2020

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Presse akkreditering

Kære fotograf / journalist,

Presseakkrediteringen til CHGP 2020 er by invitation only.

Guidelines for

Presse akkreditering

Principielle retningslinjer for presseakkrediteringer

Copenhagen Historic Grand Prix har over de seneste år oplevet en markant stigning i antallet af fotografer, journalister og andre mediarelaterede personligheder, som ansøger om presseakkreditering til den historiske Københavnerbegivenhed i første weekend af august.

Vi er både stolte og ydmygt taknemmelige for den store interesse omkring Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP), men det er desværre kun muligt at akkreditere et begrænset antal journalister og fotografer til weekenden.

Det har tidligere været muligt at sende en ansøgning til Copenhagen Historic Grand Prix via denne hjemmeside, men i 2018 er det besluttet IKKE at tilbyde denne mulighed.

Procedure for ansøgning

Derimod vil Copenhagen Historic Grand Prix, ud fra tidligere fremsendte ansøgninger og udstedte presseakkrediteringer, invitere det antal presse- og mediepersonale, som er muligt for at give alle en god og sikker oplevelse ved årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Invitationsbreve til pressen udsendes medio/ultimo juni måned.

Som altid ønskes pressen hjertelig velkommen årets Copenhagen Historic Grand Prix – vi glæder os til at se jer og håber, I får en fantastisk weekend på Bellahøj Park!

Ved tvivlsspørgsmål kan Presse koordinator Erlin Lindener kontaktes på mail: erling@chgp.dk

Ved tvivlsspørgsmål

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.