Presse guidelines

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Copenhagen Historic Grand Prix

Pressefotos 2021

Iført fotovest er pressefotografer meget velkomne til at overvære det historiske motorløb (CHGP) på Bellahøj Park den 7. og 8. august 2021. Forudsætningen for at låne en fotovest er, at din tilstedeværelse er arbejdsbetinget og godkendt af CHGP.

Vi har i år søgt at skabe endnu bedre forhold til vores fotografer med både ophævede plateau’er og åbninger i hegn, som de presseakkrediterede fotografer med fotovest kan nyde glæde af. Bærere af fotoveste inden for banens område;

  • Skal straks efterkomme CHGP’s officials henvisninger
  • Må ikke krydse banen under træning, tidtagning eller heats
  • Må ikke placere sig på banesiden af autoværn eller afkørselszoner
  • Skal hvis i tvivl om korrekt placering, rådføre sig med banens officials

Hvis disse regler ikke overholdes, vil arrangørerne inddrage din fotovest og dit adgangsarmbånd og du vil blive udvist fra CHGP området omgående.

Bærere af fotoveste kan ikke rejse erstatningskrav om skade på deres person eller ejendom forvoldt af løbets deltagere, arrangører eller officials.

Enhver skade som bærere af fotoveste måtte forvolde mod tredje persons liv eller ejendom er arrangørerne af CHGP uvedkommende.

Fotoveste må ikke overdrages til andre og skal returneres, når banen forlades. Hvis fotovesten ikke returneres, faktureres den med DKK 500.

Vi håber, du har forståelse for disse regler, som er udarbejdet for at give alle en god og sikker oplevelse ved årets Copenhagen Historic Grand Prix.

Akkrediterede pressefolk skal, ud over at læse disse regler før ansøgning, også gennemlæse pressehåndbogen der bliver tilsendt efter akkrediteringen. I denne pressehåndbog vil nogle af reglerne være uddybet, ligesom yderligere regler kan være tilføjet.

Vi glæder os til at se jer og håber I får en fantastisk weekend på Bellahøj Park.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

VI HJÆLPER GERNE MED ANSØGNINGEN