LØBS TILMELDING 2019
COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

ER LUKKET NU

TILMELDING

Løbstilmelding lukkede den 15. juli 2019 !

Du kan ansøge om efter anmeldelse på mail til alexander@chgp.dk

Bellahøj Park består af hele den gamle dyrskueplads, der er centrum for Copenhagen Historic Grand Prix 2019. Hele Bellahøj Park er rammet ind af den 2,4 km lange og til lejligheden anlagte racerbane i København, så man er – i bogstaveligste forstand – i begivenhedernes centrum.

 
-Historiske biler op til 1971 over/under 1300cc
-Historiske biler op til 1986
-Formular Junior (via FJHRA)
-Legends
-Super GT
-Sixty-Fivers (via Class Captain)
CHGP_3D-Track_DK_1

Tilmeldingsgebyret 2019 inkluderer:

 • Anmeldelsesgebyr for den deltagende bil
 • 3 x 6 meter plads i ryttergården pr. deltagende bil
 • 3 x 6 meter plads til udstyr / skruevogn (ikke nødvendigvis i sammenhæng)
 • 2 weekendarmbånd pr. deltagende bil NYT
 • Adgang til strøm (220V / 10A) NYT
 • Mulighed for tilkøb af ekstra plads i ryttergården ( 3×6 meter ) 1.875 kr.
 • Mulighed for køb af morgenmad i ryttergården
Erik Høyer Racing CHGP

Generel

INFO 2019

Tid og sted

CHGP 2019 afholdes den 3. august – 4. august 2019 (kl. 08.00 – kl. 18.00) på Bellahøj Park ved Grøndal MultiCenter i 2400 København.

Organisation

Den sportslige side af arrangementet afvikles i samarbejde mellem DASU, ASKH og CHGP mens sidstnævnte også står for den kommercielle del. Det er de danske regler der gælder for arrangementet.

Ryttergård

CHGP er et meget stort arrangement hvor der skal tages mange hensyn. Klasserne placeres så vidt muligt samlet, men afvigelser kan forekomme. Særlige ønsker skal noteres i “evt. kommentarer” i forbindelse med løbstilmeldingen. Hver kører får en plads på 3 x 6 meter til bil og grej samt 3 x 6 meter til en værkstedsbil – ikke nødvendigvis i sammenhæng. Der er begrænset mulighed for at tilkøbe ekstra plads i ryttergården. Vi forbeholder os ret til at afvise køretøjer og/eller telte der overskrider førnævnte mål.

Camping

Det er muligt at benytte camping område på Bellahøj Park’s inner cirkel. Kontakt venligst Bellahøj Camping : www.bellahoj-camping.dk/

Licens

En national dansk eller en udenlandsk licens med starttilladelse er nødvendig for at deltage i CHGP.

Tillægsregler

Tillægsregler kan downloades her.

Miljø

Støjgrænserne er efter reglement. Benzin må kun påfyldes i det dertil indrettede område i ryttergården. Vær opmærksom på, at Bellahøj Park ligger indenfor en miljøzone og evt. lastbiler SKAL være miljøgodkendt. Forhør dig tidligt hos Miljøstyrelsen om dine muligheder!

Støjkrav - påbud fra Københavns Kommune - opdateret 25. juni 2019

Vilkår for lydniveau fra deltagende køretøjer: * Alle deltagende biler skal overholde Dansk Automobil Sports Union’s (DASU) støjgrænser ved standmåling, pt. i henhold til reglement 296. CHGP skal ved anmodning herom, kunne dokumentere resultatet af standmålingen for biler, der har været ud-taget til stikprøvekontrol. Jf. sædvanlig praksis fra DASU skal ca. 25% af bilerne udtages til stikprøvekon-trol. *Det Z-vægtede maxniveau (LpZmax) fra bilerne må ikke overskride 120 dB(Z) på facaden af omkringliggende beboelser. OBS! i forhold til 2018 betyder det, at det ikke måles i peak men max-værdier og målingen er z-vægtet og ikke a-vægtet!

TILVALG 2019

Hvis du ønsker at invitere mange gæster til CHGP så er vores Business Lounges en rigtig god mulighed. Kontakt os for at høre mere!

 • Billetter til mekaniker og familie til nedsat pris
 • Mere plads i ryttergården efter first come-first serve princippet
 • Plads i CHGP Camping området
 • Adgang til større strøm kapacitet
_JHA2031

2019

PRISER HISTORISKE KLASSER

1. januar - 31. marts 2019

Tilmeldingsgebyret er 2.625 kr. *

* Inkl. et administrationsgebyr på 625 kr. pr. bil. Andre priser & indhold gældende for klasserne Legends Cup, Super GT & Sixty-Fivers.

1. april - 30. juni 2019

Tilmeldlingsgebyret er 3.425 kr.*

* Inkl. et administrationsgebyr på 625 kr. pr. bil. Andre priser & indhold gældende for klasserne Legends Cup, Super GT & Sixty-Fivers.

1. juli - 15. juli 2019

Tilmeldingsgebyret er 3.925 kr. *

* Inkl. et administrationsgebyr på 625 kr. pr. bil. Andre priser & indhold gældende for klasserne Legends Cup, Super GT & Sixty-Fivers.

2019

KLASSER

Spørgsmål?

VI ER HER FOR AT HJÆLPE!

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE

Luk menu
×
×

Kurv