PROGRAMME 2021

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Updated July 25th, 2021

PRELIMENARY PROGRAMME

Friday August 6rd, 2021

17:00 17:20 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – træning (20 min.)
17:30 18:00 PURE ETCR – Free Practice (30 min.)
18:00 18:05 PURE ETCR – Practice Start (5 min.)
18:15 18:35 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – tidtagning (20 min.)
18:45 19:05 Formel Junior – tidtagning (20 min.)
19:15 19:35 Klasse L – Legends Car Cup – tidtagning (20 min.)
19:45 20:05 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – tidtagning (20 min.)
20:15 20:35 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – træning (20 min.)
20:45 21:05 Klasse T- TCR – træning (20 min.)
21:15 21:45 PURE ETCR – Free Practice (30 min.)
21:45 21:50 PURE ETCR – Practice Start ( 5 min.)

Saturday August 7th, 2021

08:15 08:30 PURE ETCR – Round 1 – Battle 1 – Pool A (15 min.)
08:35 08:50 PURE ETCR – Round 1 – Battle 2 – Pool A (15 min.)
09:00 09:20 Klasse T- TCR – træning (20 min.)
09:30 09:45 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – tidtagning (15 min.)
09:55 10:10 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – tidtagning (15 min.)
10:20 10:35 PURE ETCR – Round 1 – Battle 1 – Pool B (15 min.)
10:40 10:55 PURE ETCR – Round 1 – Battle 2 – Pool B (15 min.)
11:00 11:15 Klasse T- TCR – tidtagning (15 min.)
11:25 11:35 Frivillige velkomst (10 min.)
11:40 11:50 Officiel åbning af Copenhagen Historic Grand Prix 2021 (10 min.)
11:55 12:10 Opvisningsshow med historiske biler (15 min.)
12:15 12:30 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
12:40 12:55 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
13:05 13:17 PURE ETCR – Round 2 – Battle 1 – Pool A (12 min.)
13:20 13:32 PURE ETCR – Round 2 – Battle 2 – Pool A (12 min.)
13:35 13:47 PURE ETCR – Round 2 – Battle 3 – Pool A (12 min.)
14:00 14:45 Race for Riget donationsløb (45 min.)
14:50 15:05 Klasse L – Legends Car Cup – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
15:15 15:30 Formel Junior- Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
15:40 15:55 Opvisning med driftbiler (15 min.)
16:05 16:29 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Heat 1 (2×12 min. + 1 omg.)
16:35 16:50 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
17:00 17:15 Klasse T- TCR – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
17:25 17:37 PURE ETCR – Round 2 – Battle 1 – Pool B (12 min.)
17:40 17:52 PURE ETCR – Round 2 – Battle 2 – Pool B (12 min.)
17:55 18:07 PURE ETCR – Round 2 – Battle 3 – Pool B (12 min.)

Sunday August 8th, 2021

08:30 08:50 PURE ETCR – Round 3 – Time trial – Pool A (20 min.)
08:55 09:10 Klasse T- TCR – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
09:20 09:35 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
09:45 10:05 PURE ETCR – Round 3 – Time trial – Pool B (20 min.)
10:15 10:30 Klasse L – Legends Car Cup – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
10:38 11:02 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Heat 2 (2×12 min. + 1 omg.)
11:07 12:07 Race for Riget donationsløb (60 min.)
12:17 12:25 PURE ETCR – Round 4 – Grid formation ( 08 min.)
12:25 12:45 PURE ETCR – Round 4 – Finale – Pool A (20 min.)
12:50 13:05 Opvisning med driftbiler (15 min.)
13:15 13:30 Formel Junior – Finale (15 min. + 1 omg.)
13:35 13:50 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
13:55 14:10 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
14:20 14:35 Opvisningsshow med historiske biler (15 min.)
14:40 14:55 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Finale (15 min. + 1 omg.)
15:02 15:17 Klasse T- TCR – Finale (15 min. + 1 omg.)
15:22 15:30 PURE ETCR – Round 4 – Grid formation ( 08 min.)
15:30 15:50 PURE ETCR – Round 4 – Finale – Pool B (20 min.)
16:00 16:24 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Finale (2×12 min. + 1 omg.)
16:34 16:49 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Finale (15 min. + 1 omg.)
16:59 17:14 Klasse L – Legends Car Cup – Finale (15 min. + 1 omg.)
17:24 17:39 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Finale (15 min. + 1 omg.)
 

Copenhagen

OUR SPONSORS