PROGRAMME 2019

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Updated March 13th, 2019!

PRELIMENARY PROGRAMME

Saturday August 3rd, 2019

TIMETRIAL

08.30 – 08:45Class C/D – Historic cars up to 1971(15min.)
08:55 – 09:10Class B1 – Historic cars up to 1965 (TC)(15 min.)
09:20 – 09:35Class F – Formula Junior(15min.)
09:45 – 10:00Class B2 – Hiostoric cars up to 1965 (GT)(15 min.)
10:10 – 10:25Class L – Legends Cup(15 min.)
10:35 – 10:55Class G – Royal Pro/Am(20 min.)
11:05 – 11:25SHOWRUN(20 min.)
11:35 – 11:50Class E – Historic cars up to 1986(15 min.)
12:00 – 12:15Super GT – timetrail(15 min.)
12:25 – 12:35Official opening of CHGP(10 min.)
12:40 – 13:40Race for Riget(60 min.)

HEAT 1

13:50 – 14:10Class C/D – Historic cars up to 1971(15 min. + 1 lap)
14:20 – 14:40Class F – Formula Junior(15 min. + 1 lap)
14:50 – 15:10Super GT – 1. Race(15 min.+ 1 lap)
15:20 – 15:40Class B1 – Historic cars up to 1965 (TC)(15 min.+ 1 lap)
15:50 – 16:10Class L – Legends Cup(15 min + 1 lap)
16:20 – 17:00Class G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 lap)
17:10 – 17:30Class E – Historic cars up to 1986(15 min. + 1 lap)
17:40 – 18:00Class B2 – Historic cars up to 1965 (GT)(15 min. + 1 lap)

Sunday August 4th, 2019

HEAT 2

08:30 – 08:50Class E – Historic cars up to 1986(15 min. + 1 lap)
09:00 – 09:20Class C/D – Historic cars up to 1971(15 min. + 1 lap)
09:30 – 09:50Class B1 – Historic cars up to 1965 (TC)(15 min. + 1 lap)
10:00 – 10:20Class L – Legends Cup 2. Race(15 min. + 1 lap)
10:30 – 10:50Super GT – 2. Race(15 min. + 1 lap)
11:00 – 11:20SHOWRUN(20 min.)
11:30 – 11:50Class B2 – Historic cars up to 1965 (GT)(15 min. + 1 lap)
12:00 – 13:00Race for Riget(60 min.)

FINALS

13:10 – 13:30Class F – Formula Junior(15 min. + 1 lap)
13:40 – 14:00Class C/D – Historic cars up to 1971(15 min. + 1 lap)
14:10 – 14:30Class B1 – Historic cars up to 1965 (TC)(15 min. + 1 lap)
14:40 – 15:00Legends Cup 3. Race(15 min. + 1 lap)
15:10 – 15:50Class G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 lap)
16:00 – 16:20Class E – Historic cars up to 1986(15 min. + 1 lap)
16:30 – 16:50Super GT – 3. Race(15 min. + 1 lap)
17:00 – 17:20Class B2 – Historic cars up to 1965 (GT)(15 min. + 1 lap)

Copenhagen

OUR SPONSORS

Close Menu
×

Cart