LØBSPROGRAM 2019

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

FORELØBIG LØBSPROGRAM – ÆNDRINGER KAN FORKOMME

FORELØBIG PROGRAM

Lørdag den 3. august 2019

TIDTAGNING

08.30 – 08:45Klasse C/D – Historiske biler op 1971(15min.)
08:55 – 09:10Klasse B1 – Historiske biler op til 1965 (TC)(15 min.)
09:20 – 09:35Klasse F – Formula Junior(15min.)
09:45 – 10:00Klasse B2 – Historiske biler op til 1965 (GT)(15 min.)
10:10 – 10:25Klasse L – Legends Cup(15 min.)
10:35 – 10:55Klasse G – Royal Pro/Am(20 min.)
11:05 – 11:25OPVISNING(20 min.)
11:35 – 11:50 Klasse E – Historiske  biler op til 1986(15 min.)
12:00 – 12:15 Super GT – tidtagning(15 min.)
12:25 – 12:35Officiel åbning af CHGP(10 min.)
12:40 – 13:40Race for Riget(60 min.)

HEAT 1

13:50 – 14:10Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min. + 1 omg.)
14:20 – 14:40Klasse F – Formula Junior(15 min. + 1 omg.)
14:50 – 15:10Super GT – 1. løb(15 min.+ 1 omg.)
15:20 – 15:40Klasse B1 – Historiske biler op til 1965 (TC)(15 min.+ 1 omg.)
15:50 – 16:10Klasse L – Legends Cup(15 min + 1 omg.)
16:20 – 17:00Klasse G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 omg.)
17:10 – 17:30Klasse E – Historiske biler op til 1986(15 min. + 1 omg.)
17:40 – 18:00Klasse B2 – Historiske biler op til 1965 (GT)   (15 min. + 1 omg.)

Søndag den 4. august 2019

HEAT 2

08:30 – 08:50Klasse E – Historiske biler op 1986(15 min. + 1 omg.)
09:00 – 09:20Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min.  + 1 omg.)
09:30 – 09:50Klasse B1 – Historiske biler op til 1965 (TC)(15 min. + 1 omg.)
10:00 – 10:20Klasse L – Legends Cup 2. løb(15 min. + 1 omg.)
10:30 – 10:50Super GT – 2. løb(15 min. + 1 omg.)
11:00 – 11:20OPVISNING(20 min.)
11:30 – 11:50Klasse B2 – Historiske biler op til 1965 (GT)(15 min. + 1 omg.)
12:00 – 13:00 Race for Riget(60 min.)

FINALER

13:10 – 13:30Klasse F – Formula Junior(15 min. + 1 omg.)
13:40 – 14:00Klasse C/D – Historiske biler op til 1971(15 min. + 1 omg.)
14:10 – 14:30Klasse B1 – Historiske biler op til 1965 (TC)(15 min. + 1 omg.)
14:40 – 15:00Legends Cup 3. løb(15 min. + 1 omg.)
15:10 – 15:50Klasse G – Royal Pro/Am(28 min. + 1 omg.)
16:00 – 16:20Klasse E – Historiske biler op til 1986(15 min. + 1 omg.)
16:30 – 16:50Super GT – 3. løb(15 min. + 1 omg.)
17:00 – 17:20Klasse B2 – Historiske biler op til 1965 (GT)(15 min. + 1 omg.)

Copenhagen

VORES SPONSORERE OG SAMARBEJDSPARTNERE

Luk menu
×

Kurv