LØBSPROGRAM

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Fredag den 6. august 2021

17:00 17:20 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – træning (20 min.)
17:30 18:00 PURE ETCR – Free Practice (30 min.)
18:00 18:05 PURE ETCR – Practice Start (5 min.)
18:15 18:35 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – tidtagning (20 min.)
18:45 19:05 Formel Junior – tidtagning (20 min.)
19:15 19:35 Klasse L – Legends Car Cup – tidtagning (20 min.)
19:45 20:05 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – tidtagning (20 min.)
20:15 20:35 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – træning (20 min.)
20:45 21:05 Klasse T- TCR – træning (20 min.)
21:15 21:45 PURE ETCR – Free Practice (30 min.)
21:45 21:50 PURE ETCR – Practice Start ( 5 min.)

Lørdag den 7. august 2021

08:00 08:12 PURE ETCR – Round 1 – Battle 1 – Pool A (12 min.)
08:15 08:27 PURE ETCR – Round 1 – Battle 2 – Pool A (12 min.)
08:35 08:55 Klasse T- TCR – træning (20 min.)
09:05 09:20 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – tidtagning (15 min.)
09:30 09:45 Opvisning med driftbiler (15 min.)
09:55 10:10 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – tidtagning (15 min.)
10:20 10:32 PURE ETCR – Round 1 – Battle 1 – Pool B (12 min.)
10:35 10:47 PURE ETCR – Round 1 – Battle 2 – Pool B (12 min.)
10:55 11:10 Klasse T- TCR – tidtagning (15 min.)
11:20 11:30 Frivillige velkomst (10 min.)
11:31 11:41 Officiel åbning af Copenhagen Historic Grand Prix 2021 (10 min.)
11:51 12:08 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
12:18 12:35 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Heat 1 – AM (14 min. + 1 omg.)
12:35 12:45 Opvisningsshow med historiske biler (10 min.)
12:45 13:02 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Heat 1 – PRO (14 min. + 1 omg.)
13:10 14:00 Race for Riget donationsløb (50 min.)
14:10 14:22 PURE ETCR – Round 2 – Battle 1 – Pool A (12 min.)
14:25 14:37 PURE ETCR – Round 2 – Battle 2 – Pool A (12 min.)
14:40 14:52 PURE ETCR – Round 2 – Battle 3 – Pool A (12 min.)
15:02 15:19 Klasse L – Legends Car Cup – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
15:31 15:48 Formel Junior- Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
15:58 16:15 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
16:25 16:42 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
16:55 17:12 Klasse T- TCR – Heat 1 (15 min. + 1 omg.)
17:25 17:37 PURE ETCR – Round 2 – Battle 1 – Pool B (12 min.)
17:40 17:52 PURE ETCR – Round 2 – Battle 2 – Pool B (12 min.)
17:55 18:07 PURE ETCR – Round 2 – Battle 3 – Pool B (12 min.)

Søndag den 8. august 2021

08:30 08:50 PURE ETCR – Round 3 – Time trial – Pool A (20 min.)
08:58 09:15 Klasse T- TCR – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
09:25 09:42 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
09:50 10:10 PURE ETCR – Round 3 – Time trial – Pool B (20 min.)
10:18 10:35 Klasse L – Legends Car Cup – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
10:43 11:00 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
11:08 12:08 Race for Riget donationsløb (60 min.)
12:17 12:25 PURE ETCR – Round 4 – Grid formation ( 08 min.)
12:25 12:45 PURE ETCR – Round 4 – Finale – Pool A (20 min.)
12:52 13:07 Opvisning med driftbiler (15 min.)
13:12 13:29 Formel Junior – Finale (15 min. + 1 omg.)
13:39 13:56 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Heat 2 (15 min. + 1 omg.)
14:06 14:23 Klasse L – Legends Car Cup – Finale (15 min. + 1 omg.)
14:33 14:50 Klasse B – Historiske biler op til 1965 (TC, GT, GTS) – Finale (15 min. + 1 omg.)
15:00 15:17 Klasse T- TCR – Finale (15 min. + 1 omg.)
15:22 15:30 PURE ETCR – Round 4 – Grid formation ( 08 min.)
15:30 15:50 PURE ETCR – Round 4 – Finale – Pool B (20 min.)
16:00 16:17 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Finale – AM (14 min. + 1 omg.)
16:17 16:27 Opvisningsshow med historiske biler (10 min.)
16:27 16:44 Klasse G – Royal Pro/AM 65 Touring Cars – Finale – PRO (14 min. + 1 omg.)
16:54 17:11 Klasse C – Historiske biler op til 1971 – Finale (15 min. + 1 omg.)
17:21 17:38 Klasse E – Historiske biler op til 1990 – Finale (15 min. + 1 omg.)

Copenhagen

VORES SPONSORERE OG SAMARBEJDSPARTNERE