Publikumsinfo 2021

OG HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

Publikumsinfo &

FAQ

ADGANG

CHGP 2021 er åben som følger:

Fredag den 6. august 2021 kl. 17:00-21:00 (NYT)
(Træning og underholdning på banen)

Lørdag den 7. august 2021 kl. 08.00 – 19.00

Søndag den 8. august 2021  kl. 08.00 – 19.00

Der kræves gyldig billet for at komme ind til CHGP.

Alle billetter skal byttes til ARMBÅND ved indgangene, idet det er armbåndene, der er adgangsgivende til CHGP-området.

Der er tre (3) indgange til CHGP og der er billethuse ved alle disse. Der er i år (2021) IKKE nogen indgang ved det gamle Indgang ØST.

Indgang NORD
Indgang NORD er beliggende på Borups Allé ved Frederikssundvej.

Indgang SYD
Indgang SYD er beliggende på hjørnet af Hulgårdsvej og Hvidkildevej.
Ved indgang SYD finder du også CHGP INFOTELTET.

Indgang VEST
Indgang VEST er beliggende på hjørnet af Hvidkildevej og Bellahøjvej.

BILLET INFORMATION

Du kan spare op til 50 kr. ved at købe en billet i forsalget. Du finder alle billetkategorier og priserne her.
 

Du kan købe billetter til CHGP gennem vores hjemmeside. Klik her!
Det er i 2021 IKKE muligt at købe billetter på kontoret i Herlev.

Når du køber billet online er billetgebyret 25 kr. pr. billet.

Børn fra 0-13 år er GRATIS i følge med en betalende voksen.
OBS! Max 5 børn pr betalende voksen.
Børn skal dog stadig bære armbånd, disse udleveres i billethusene ved hver indgang.

Børn fra 5 år skal købe tribune tillægsbillet for at få en siddeplads.

HISTORIC CAR PARK

 

Det er med stor beklagelse, at vi igen i år på grund af kommunale bestemmelser, ikke har mulighed for at tilbyde parkering af historiske biler i Historic Car Park. Desværre var det ikke muligt at anvende det tidligere areal til Historic Car Park, og alle bestræbelser på at finde et egnet sted i nærheden af banen, har været forgæves.

Vi arbejder dog på, at få Historic Car Park tilbage til CHGP.

HANDICAP-FORHOLD

Kørestolsbrugere bedes anvende Indgang Vest, hvor der vil være mulighed for kørestolsbrugere at krydse banen imellem løb for at tilgå pladsen.

OBS! ledsagerordning til handicappede/kørestolsbruger er gratis.

Ledsagerbilletter udleveres kun i billetsalget på dagen ifølge af den handicappede/kørestolsbruger og mod forvisning at gyldigt ledsagerkort.

Der gives IKKE ledsagerbilletter for ledsagere af børn på gratis børnebillet.

Der er begrænset antal Handicap p-pladser ved indgang VEST langs Bellahøjvej.

Udsyn til banen kan visse steder være begrænset på grund af sikkerhedsbarrierer. Der er dog flere publikumsområder, der ligger over baneniveau – blandt andet ved Frederikssundsvej- / Autopartner-svinget.

RACE FOR RIGET

Race for Riget er et ufravigeligt element i Copenhagen Historic Grand Prix og en enestående mulighed for at komme helt tæt på de dygtige racerkørere, når de udøver deres spektakulære håndværk.

I én time både lørdag og søndag er det muligt for tilskuere og besøgende til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park at købe sig en eftertragtet køretur på den spændende racerbane, og alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Du kan finde mere info og hvilke racerkørere der deltager her.

PROGRAM 2021

Du kan downloade løbsprogrammet her!

TRANSPORT

I forbindelse med afholdelsen af CHGP 2021,  fra fredag d. 6. august 2021 til søndag d. 8 august 2021 i området ved Bellahøj, vil en række veje i området været spærret.

Du finder afspærringsplanen der godkendt af Københavns Kommune og Københavns Politi her.

Vi har indsat shuttlebusser, som kører i pendulfart mellem Flintholm Station og Bellahøj Park.

FREDAG AFTEN:

Kl. 16:00 – 23:00 med 2 busser.

LØRDAG OG SØNDAG:

Kl. 08:00 – 10:00 med 3 busser.

Kl. 10:00 – 19:00 med 5 busser.

Ruten, der skal køres, er: Flintholm Station. – Grøndals Parkvej – Rebildvej – Sallingvej – Hillerødgade – Borups Alle – Bellahøj.

Retur ad: Frederikssundsvej – Hulgårdsvej – Borups Alle – Hillerødgade – Sallingvej – Rebildvej – Grøndals Parkvej – Flintholm Station.

Der er begrænset antal P-pladser i området omkring CHGP. Publikum bedes derfor benytte den kollektive trafik. Dette vil gøre det nemt for alle.
 
Vi har indsat shuttlebusser, som kører i pendulfart mellem Flintholm Station og Bellahøj Park.

FREDAG AFTEN:

Kl. 16:00 – 23:00 med 2 busser.

LØRDAG OG SØNDAG:

Kl. 08:00 – 10:00 med 3 busser.

Kl. 10:00 – 19:00 med 5 busser.

Ruten, der skal køres, er: Flintholm Station. – Grøndals Parkvej – Rebildvej – Sallingvej – Hillerødgade – Borups Alle – Bellahøj.

Retur ad: Frederikssundsvej – Hulgårdsvej – Borups Alle – Hillerødgade – Sallingvej – Rebildvej – Grøndals Parkvej – Flintholm Station.

5. august 2021 01.00 – 9. august 2021 05.00

Linje 68 mod Bella Center st. kører en anden rute ved Bellahøj

Linje 68 mod Bella Center St. kører ikke den normale rute ad Borups Allé. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Bellahøj. Linje 68 mod Bella Center st. kører i stedet ad Frederikssundsvej – Hulgårdsvej. I stedet for sit eget stoppested ved Bellahøj betjener linje 68 mod Bella Center st. stoppestedet Bellahøj for linje 5C og 350S mod Amager/Nørreport på Frederikssundsvej. Ændringen skyldes Copenhagen Historic Grand Prix og gælder fra 05. aug. kl 1:00 til 09. aug. kl 5:00.

7. august 2021 05.00 – 8. august 2021 23.59

Linje 26 kører en anden rute ved Kalvebod Brygge.

Linje 26 kører ikke den normale rute ad Kalvebod Brygge. Det gælder i begge retninger. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Mitchellsgade. Linje 26 betjener stoppet Polititorvet fra stoppene på Hambrosgade i stedet for dets ordinære stop. Linje 26 kører i stedet ad Hambrosgade. Du kan benytte stoppesteder på den ændrede rute. Ændringen skyldes kranarbejde og gælder fra 07. aug. kl 5:00 til 08. aug. kl 23:59.

5. august 2021 01.00 – 9. august 2021 05.00

Linje 21 kører en anden rute mellem Rebildvej/Limfjordsvej og Hulgårds Plads

Linje 21 kører ikke den normale rute ad Hulgårdsvej. Det gælder i begge retninger. Det betyder, at bussen ikke betjener stoppestederne Grøndal Centret. I retning mod Hellerup st. betjenes stoppestedet Godthåbsvej heller ikke. I retning mod Rødovre st. betjenes stoppesteder Borups Allé heller ikke. Linje 21 kører i stedet ad Hillerødgade – Borups Allé. Alle stoppesteder på den omlagte rute betjenes. Som erstatning for stoppestedet Godthåbsvej i retning mod Hellerup st. betjener linje 21 stoppestedet Godthåbsvej for linje 12 mod Svanemøllen st. på Hillerødgade. Som erstatning for stoppestedet Borups Allé i retning mod Rødovre st. betjener linje 21 stoppestedet Hulgårdsvej for linje 68 mod Bella Center st. på Borups Allé. Ændringen skyldes Copenhagen Historic Grand Prix og gælder fra 05. aug. kl 1:00 til 09. aug. kl 5:00.

NYTTIG INFORMATION

BANEN er en ca. 2,4 km lang asfalteret racerbane bygget specielt til CHGP på Bellahøj. Den er bred, men meget udfordrende med mange sving og en god langside.

Fra startlinjen på Bellahøjvej, løber banen mod uret ned af bakke, undervejs møder de flere 90 graders sving, en Monaco type chikane, en busstop-chikane og et udfordrende venstresving før den slutter af på den suveræne langside, hvor der virkelig kommer fart over feltet.

Den bliver omgivet af betonværn og autoværn, suppleret med et 2 meter højt trådhegn, således at maksimal sikkerhed opnås. På indercirklen finder du ryttergården, udstillingsområde, madboder, afslapningsområder og meget andet. Du finder et områdekort her.

Der vil blive placeret et samaritter telt på pladsen, der benyttes i tilfælde af mindre ulykker. 

Husk at besøge vores Merchandise shop på Main Street. Du kan allerede I DAG købe en række af vores Merchandise i vores webshop.

Der er masser af madboder og “ølvogne” fordelt på området. I området nær Mainstreet og ved Shell Hellix chikanen bag ved Grøndal Multicenter finder du også større food-courts med overdækkede siddepladser.
Det er ikke tilladt selv at medbringe drikkevarer og mad ind på området! (Undtagen babymad selvfølgelig)

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE