Sponsor 2022

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

Bliv en del af en unik kultur- og sportsbegivenhed midt i København

Copenhagen

SPONSOR EVENT

44.373

TILSKUERE I 2019

10

STORSKÆRME

4 TIMER

LIVE TV

500

FRIVILLIGE

KÆMPE

UDSTILLINGSOMRÅDE

Som udgangspunkt er der ikke nogen pladsproblemer til CHGP – så intet arrangement er for stort eller for småt. På vores udstillingsområde kan I komme i kontakt med de over 44.000 tilskuere og der er mulighed for, at I som virksomhed kan benytte rammerne til et kunde- og/eller medarbejderarrangement.

MANGE EKSPONERINGSMULIGHEDER

Copenhagen Historic Grand Prix har år for år haft et støt stigende besøgstal, og senest med en ny rekord i 2019 med over 44.000 besøgende, er der ikke kun den rette stemning, men også mange muligheder for relevante virksomheder til at profilere sig. Og ligesom i de forgange år, transmitteres hovedløbet på nationalt TV, hvilket i 2022 igen vil være tilfældet på en landsdækkende TV-kanal.

Klassesponsorater

Svingsponsorater

Bro-bannere og bannere på banen

Logo på armbånd og/eller beklædning

Reklamer på storskærme og/eller i programmet

Copenhagen Historic Grand Prix hylder vores fælles bil-historie.

De flotte, klassiske biler vækker minder om en svunden tid, hvor CO2 mest var noget, man var opmærksom på, når man knappede en sodavand op, og kun få havde hørt om partikelforurening.

Men CHGP er mere end et nostalgisk tilbageblik. Vi ser også fremad, og derfor lancerer vi i år Green City, som er et område, hvor du vil møde eksempler på køretøjer og tiltag, der fremover kommer til at præge bybilledet.

Green City-området fokuserer på bæredygtig mobilitet, og indretningen vil være præget af et moderne men rustikt look. Desuden vil vores gæster hér kunne finde lækker streetfood i naturlige omgivelser.

Deler din virksomhed samme mindset, er Green City området for dig. Her får I mulighed for central eksponering af dit brands image for tusindvis af publikumsgæster!

NY ELEKTRISK KLASSE

En ny mesterskabsserie for elektriske racerbiler gæster København og Copenhagen Historic Grand Prix i 2021. PURE ETCR er navnet på serien for potente, elektriske racerbiler, der netop er blevet lanceret i Paris.

SPONSOR ANSVARLIG

MICHAEL KASTANIEGAARD

KONTAKT INFORMATION
E-mail: michael@chgp.dk

Telefon: + 45 20 75 04 01 

Copenhagen

SPONSOR & EVENT BROCHURE 2021

Interesseret i at høre mere?

SIGNE LILJEKVIST

EVENTKOORDINATOR
E-mail: signe@chgp.dk

Sponsor & event brochure

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE