Billetter 2021

COPENHAGEN HISTORIC GRAND PRIX

BILLET

INFORMATION

Én weekend hvert år forvandles den beskedne støj fra sensommertrafikken i Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk. Sommerbrisen bliver krydret med benzindampe, solvarm asfalt og brændt gummi. Det er igen tid til Copenhagen Historic Grand Prix!

Børn fra 0 til og med 13 år er gratis i følge med en betalende voksen. Armbåndet til børnene udleveres ved et af billethusene.

 • OBS! Der kan i 2021 IKKE købes billetter på kontoret i Herlev

FORSALGS BILLETTER

fra
kr 325 ekskl. billetgebyr
 •  
Populær

Da Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) blev afholdt for første gang tilbage i 1996, var arrangementet båret af entusiasme og kærlighed til både klassiske og moderne racerbiler. Den kærlighed er stadig lige stor, men arrangementets størrelse er til gengæld vokset enormt og er med tiden ikke blot blevet en stor, synlig kulturbegivenhed i Danmark, men har efterhånden også fået stor international opmærksomhed. Det gælder især det traditionsrige Royal Pro/Am, der blandt andet har CHGP’s protektor HKH Prins Joachim som entusiastisk deltager, og med årene har udviklet sig til et internationalt tilløbsstykke og er weekendens højdepunkt.

2021

BILLETTER

OBS: DET ER I 2021, IKKE MULIGT AT KØBE BILLETTER FYSISK I HERLEV.

I tilfælde af eventet skulle blive aflyst grundet lokale myndigheders anbefalinger og/eller restriktioner i forbindelse med corona, vil alle billetter refunderes (ekskl. billetgebyr)

FRIDAY NIGHT

Fredag Aften
kr 225 ekskl. billetgebyr
 • Adgang fredag aften
 • Fri adgang til ryttergård

ENDAGS

Lørdag / Søndag
kr 375 ekskl. billetgebyr
 • Adgang lørdag ELLER søndag)
 • Fri adgang til ryttergården
Populær

WEEKEND

Lørdag + Søndag
kr 650 ekskl. billetgebyr
 • Adgang hele weekenden (inkl. fredag)
 • Fri adgang til ryttergården
Populær

TRIBUNE TILLÆG

Tillægsbillet (købes ved check ud)
kr 200 ekskl. billetgebyr
 • Adgang til tribune lørdag ELLER søndag
 • Fri adgang til alle tribuner

GRAND PRIX CLUB

VIP OMRÅDE MED FORPLEJNING
kr 1500 pr. dag ekskl. billetgebyr
 • Entré lørdag ELLER søndag
 • VIP Tribune med udsigt til storskærm
 • Inkl. mad & drikkevarer i Grand Prix Club
VIP

Masser af aktiviteter på indercirklen

CHGP er desuden en kulturhistorisk fortælling om racerbilens udvikling fra motorsportens barndom til vor tids innovative el- og hybridbiler. Udover selve racerløbet er der masser af aktivitet på inderkredsen. Firmaarrangementer, udstillinger, bilklubber, tilbehør, restauranter, boghandel samt mad- og drikkeboder– og legeplads til børnene.

Vi er i CHGP stolte af at have HKH Prins Joachim som protektor, og Tom Kristensen som ambassadør samt Jan Magnussen som Race for Riget ambassadør.

CHGP er motorsport for HELE familen!

Copenhagen Historic Grand Prix har udviklet til en fest for HELE familien. Der blev i 2013 etableret et familie/børneområde i indercirklen, hvor der er aktiviteter og sjov for hele familien. Der findes store græsarealer og er opsat bænke, hvor I kan nyde frokosten eller bare slappe af mens børnene leger. For i endnu højere grad at understøtte familierne, er der gratis adgang for alle børn til og med 13 år, ifølge med betalende voksne.

Levende mennesker og ”levende” biler

At Copenhagen Historic Grand Prix er en ægte familiebegivenhed, viser erfaringerne fra de tidligere år. Grand Prix’et er en god anledning for forældrene til at give børnene indsigt i, hvordan bilerne så ud, dengang mor og far var unge. I modsætning til museumsbesøg er der hér tale om rigtig action med levende mennesker og ”levende” biler. Der er nemlig tradition for, at det ikke kun er spændende klassiske biler, der bliver luftet på den 2,4 kilometer lange racerbane på Bellahøj, men også legendariske racerkørere, der ryster støvet af sig, kryber ned i cockpittet eller sætter sig bag rattet af de gamle racere og slår sig løs som de gjorde, da de og bilerne stadig var ganske unge – det er ganske enkelt ren nostalgi! Copenhagen Historic Grand Prix er Europas smukkeste gadeløb og er en enestående begivenhed, som tiltrækker et bredt publikum fra ind- og udland til et charmerende historisk motorløb fra en tid, hvor man kunne se forskel på biler. Løbet arrangeres hvert år i samarbejde med ASKH og næste arrangement er på Bellahøj Park i København den 6. – 8. august 2021.

FOTO GALLERI

Genoplev CHGP gennem årene. Vi har samlet fantastiske øjeblikke fra de seneste år i vores foto galleri.

Copenhagen

VORES SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE